top of page

Over Jamie

 

Hallo allemaal, mijn naam is Jamie Debets en ik ben de eigenaresse van Jamie’s Dance Corner. Ik zal mijzelf even kort voorstellen:

 

Al toen ik zeven jaar oud was, wist ik al: “Ik wil later, als ik groot ben, een danseres en dansjuf worden.” Toen ik voor het eerst op een groot podium mocht dansen wist ik het helemaal zeker. Het gaf zo een enorme kick om op een groot podium te staan! Verder is gedurende de jaren mijn passie voor lesgeven alleen maar meer gegroeid. Het is nu een van de dingen die ik het liefste doe. Ik ben ook enorm trots dat ik nu mijn passie kan doorgeven aan nieuwe talentjes.

 

Na het met succes afronden van de Theaterhavo in Rotterdam wilde ik mijzelf verder ontwikkelen in dans. Ik ging naar een dansacedemie. In 2020 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam, een allround dansopleiding die opleidt voor het commerciële werkveld. Hierbij kun je denken aan TV, concerten, etc. Door mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met veel verschillende dansstijlen. Ik vind het super leuk om les te geven, maar ik vind het ook heel leuk om zelf op het podium te staan. Zo heb ik een aantal jaar achtergrond mogen dansen bij Das Coen und Sander Fest van radio538. Verder heb ik o.a. veel dansmodeshows voor verschillende merken zoals Marlies Dekkers, Esprit, Brandstore, Your Choice, Topshelf, Rosalina Fashion&Styling gedaan. Ook was ik regelmatig te vinden als cheerleaden op verschillende sportevenementen, zoals het NK 1 tegen 1 korfbal, NK beach korfbal, verschillende beach soccer wedstijden en verschillende eredivisie basketbalwedstrijdenen. Ook heb ik nog heel veel andere leuke dingen mogen doen en op grote podia mogen staan zoals Ahoy Rotterdam,  De Jaarbeurs in Utrecht, Afas live en het klokgebouw in Eindhoven.

 

In mijn lessen staat het dansplezier centraal. Buiten het dansplezier vind ik het ook belangrijk dat de leerlingen veel kunnen leren en zichzelf echt kunnen ontwikkelen binnen dans. Om die ontwikkeling mogelijk te maken is het belangrijk dat leerlingen zich vrij voelen en zichzelf helemaal durven te geven tijdens de dansles. Daarom werk ik aan een goede en veilige sfeer in de dansschool, binnen en buiten de lessen.

F926D5D1-3A3F-4D81-BEBD-0D27D6A9A442.jpe
bottom of page