top of page
Zoeken
  • jamiedebets

De maand september - feest maand!

De maand september staat/stond in het teken van ons 1 jarig bestaan. De zaal hangt vol grote slingers en ballonnen, wij hadden meerdere kinderfeestjes, verschillende win acties en wij hadden maar liefst 2 leuke optredens op de planning.


Op zaterdag 10 september hebben wij opgetreden tijdens de opening van Rozenburg Danst op het Raadhuisplein. Alle dansscholen van Rozenburg mochten hier een kleine demo geven, wij dus ook. Het was voor velen hun aller eerste optreden en wij zijn dan ook super trots op iedereen die mee deed.


Op zaterdag 17 september was onze officiële opening + dubbel feest omdat wij 1 jaar bestaan. Door de corona maatregelen vorig jaar konden wij helaas geen groot openingsfeest geven, daarom hadden wij hem verplaatst naar dit jaar. Samen met Leona Mes, de voorzitter van de dorpsraad, deed Jamie het officiële gedeelte. Ze knipte samen het lint door, wat werd vervolgd met een hard applaus. Vervolgens startte het volle programma. Ondanks de vele regen buien was het een hele gezellige dag met z'n allen. De groepen hebben mooi opgetreden, de activiteiten waren druk bezocht, er was live muziek, prinses Elsa vond het super leuk om langs te komen en de kinderen gingen weg met een lach.


De maand oktober start ons nieuwe rooster. Er zullen nieuwe lessen van start gaan, een aantal peuters zullen doorstromen naar de mini's en er komt een leuk evenement aan. Houd de blogs in de gaten, want hier volgt snel meer informatie over.
Rozenburg Danst

Rozenburg Danst

Optredens

Feest

Activiteiten

De Boys

Opening JDC

Prinses Elsa

Kinderfeestjes

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HET IS BIJNA ZOVER + uitleg kaartverkoop

Op zaterdag 11 november is onze allereerste leerlingenvoorstelling in ‘De Ontmoeting’ te Rozenburg. LET OP: er zijn twee shows, namelijk: 1. Een middagshow; 2. Een avondshow. De peuters dansen all

Comments


bottom of page